Lees wat ouders zeggen over deelname aan de Academy:


cobi zegt: 

"Omdat mijn oudste zoon op dat moment absoluut niet gemotiveerd was voor school en ik wel wat tips & tricks kon gebruiken, besloot ik mee te doen met de Academy.”


“Deelname aan de Academy heeft mij opgeleverd dat ik nu in het algemeen het idee heb: ‘het komt allemaal wel goed’. Dat komt voor een deel misschien ook doordat mijn zoon en ik weer een jaar verder zijn, maar daar heeft de Academy zeker ook aan bijgedragen. Ik heb ook meer inzicht in de communicatie met mijn kind. Het feit dat we daarmee geoefend hebben en door het daarna thuis te doen, daarmee zie je dat het effect heeft. En het blijft daardoor gewoon leuk. Want het moet gezellig en leuk blijven met je kind en je wilt niet altijd een strijd voeren. Ik denk dat het me vooral ook meer rust en vertrouwen gegeven. Het vertrouwen dat als we het gezellig houden en de communicatie goed houden, dat het dan wel goed komt.”

“Het meest waardevol vond ik dat we met elkaar oefenden op gesprekken en het vertrouwen dat je krijgt door dingen te oefenen. En inzicht te krijgen in de communicatievaardigheden gaf me vertrouwen in mijn eigen kunnen en je ‘opvoed-kunnen’. Daardoor werd ik relaxter.

"Loslaten zie ik als de kern van de Academy, want dat is natuurlijk de uitdaging van eenieder die meedoet: Hoe en wanneer laat je los…”

“Masterminden (een werkvorm die we af en toe gebruiken) vond ik denk ik wel het leukste. Dan gaan anderen over jouw situatie nadenken en daar kwamen vaak verrassende uitkomsten uit. Verder was het een goede mix tussen theorie en opdrachten.”


morene de frel zegt:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam., quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

>